Ferestre de Mansardă Velux

Alege Vibor partenerul tău pentru produsele Velux

Compania noastră are o experiență bogată în a te consulta care sunt cele mai potrivite produse Velux pentru tine, astfel încât să maximizezi atât calitatea instalării cât și a confortului oferit de produsele și ferestrele de mansardă Velux.

sau sună direct la numărul de telefon: 0753-318-000.

Logo Velux

Velux este o companie daneză specializată în construcția de ferestre, elementelor de mansardă și a tunelurilor solare/de lumină instalate pe acoperiș. Prima fereastră de mansardă Velux a fost instalată într-o școală din Danemarca acum mai bine de 75 de ani de către fondatorul companiei – Villum Kann Rasmussen. Încă de atunci, compania este într-o expansiune continuă. Compania Velux are aproximativ 10.000 angajați în toată lumea, iar în 2015 compania a fost selectată ca fiind una dintre brandurile de top în privința ferestrelor de mansardă de către prestigioasa revistă de specialitate Builder Magazine.

Vibor vă pune la dispoziție o gamă variată de ferestre de mansardă Velux, ferestre operate electric sau manual, ieșiri pe acoperiș, compania noastră având capacitatea de a vă oferi toate produsele împreună cu toate accesoriile aferente. Pentru o ofertă personalizată vă rugăm contactați-ne, specialiștii noștri vă ajută atât cu consultanță cât și cu oferirea acestor minunate produse.

 

Pentru mai multe detalii și informații despre produsele noastre, ne puteți contacta atât prin e-mail la office@vibor.ro, cât și telefonic la numărul de telefon 0753 318 000.