Sistem pluvial Bilka

Sistem pluvial

sistem pluvial
BILKA – vă pune la dispoziție o gamă completă de jgheaburi, burlane și accesorii la prețuri competitive din materiale de calitate superioară din oțel zincat la cald și protejat multistrat pe ambele fețe pentru o comportare perfectă în timp.

Având o capacitate mare de livrare, un sistem logistic rapid și relații de colaborare cu diverși distribuitori, produsele noastre sunt disponibile pentru toți constructorii, distribuitorii în sectorul învelitorilor și nu numai.

La Bilka se lucrează pentru o îmbunătațire continuă a eficienței și simplicității. Din acest motiv tindem să colaborăm cu parteneri care ne împărtășesc modul de a gândi. Astfel ne putem concentra pe menținerea nivelului prețurilor și aprovizionarea pieței cu produse superioare calitativ, în moduri cât se poate de eficiente.

BILKA – am pornit de la ideea că produsul trebuie conceput, produs, ambalat și distribuit într-un mod eficient în privința costului. Dar am înțeles și faptul că personalul și sistemul automatizat trebuie să lucreze în simbioza pentru garantarea continuă și omogenă a unui produs de calitate.


Sistemul pluvial BILKA

Este un sistem de scurgeri complet, ideal pentru orice acoperiș. Se prezintă a fi un sistem unic, foarte ușor de montat, adaptabil în orice climat și pentru orice obiectiv, un sistem al cărui caracteristici vizuale nu fac decât să accentueze cu subtilitate frumusețea fiecărei clădiri.

Experienta acumulată dar și buna colaborare conturată cu clienții și distribuitorii societății, sunt elementele esențiale ce au stat la baza comercializării elementelor sistemului pluvial.

Materia primă:

Producerea elementelor sistemului BILKA se bazează pe tehnologia suedeză, întrucât folosește oțelul suedez de cea mai bună calitate (0,6 mm), zincat pe ambele părți (275 g/mp) și acoperit cu Prelaq Nova (250 m). Stratul de Prelaq Nova conferă produselor o suprafață de netezime deosebită, stabilitate foarte mare a culorii și o rezistență solidă la acțiunea apei de ploaie si a agenților poluanți din atmosferă.

Sistem pluvial_2

Cele opt straturi care conferă și protejează banda metalică garantează rezistența la coroziunea fiecărui element și conferă o foarte lungă durată de viață acestor produse. Acesta este motivul pentru care sistemul BILKA oferă garanții pentru o rezistență foarte îndelungată în timp și singura operație de întreținere pe care o necesită, este redusă la simpla curățare de murdărie a jgheaburilor.

Date tehnice sistem pluvial

Sistemul pluvial BILKA este disponibil în două grupe dimensionale, 150/100, 125/90 și totodată accesibil în 8 variante coloristice. Dimensiunile și variantele coloristice dau posibilitatea realizării unor combinații individuale care să fie cât mai potrivite și să se asorteze culorii acoperisului dumneavoastră.

5

 

Prețurile menționate NU includ TVA. Preturile produselor de pe site-ul www.vibor.ro sunt informative si pot suferi modificari fara o notificare prealabila.

Pentru mai multe detalii și informații despre produsele noastre, ne puteți contacta atât prin e-mail la office@vibor.ro, cât și telefonic la numărul de telefon 0753 318 000.