Piatră naturală

Într-un timp dominat de ritmul agitat și de înalta tehnologie, valorile și tradițiile au o semnificație specială.

Ardezia ca material de construcție, de o calitate și o frumusețe excepțională este un material ce conectează tradiția cu viitorul, estetica cu funcționalitatea.

RATHSCHECK SCHIEFER GERMANIA se bazeaza pe o experiența de mai mult de 200 de ani, în care au fost acumulate cunoștințe și experiența despre ardezie ca material natural, ardezie ce provine din cele mai bune depozite și mine de ardezie din Europa, sub marca înregistrată, astfel RATHSCHECK SCHIEFER, devenind în ani un partener de încredere pentru constructori, arhitecți, investitori, montatori de acoperișuri și dealeri de materiale de construcții.

Ardezia este un material natural, sănătos și prelucrat fără aditivi.

  • Un material robust, cu o durabilitate greu de atins de alte materiale, astfel construcții cu o vechime de peste 100 de ani nu sunt deloc o raritate.
  • Multilateral, ce armonizează perfect cu toate stilurile arhitecturale, de la clădiri clasice până la cele cu o arhitectură modernă. Ardezia e o soluție perfectă la ridicatele standarde estetice pentru orice formă de acoperișuri și fațade.
  • Preț avantajos, în raportul preț achiziție, durabilitate, un acoperiș sau o fațadă acoperite cu ardezie crescând constant ca valoare în timp.
  • Estetic, un material pur natural de o calitate prețioasă montat pe acoperișuri clasice sau moderne, ce completează orice tip de clădire cu o fațadă unic arhitecturală.

ARDEZIA – ATEMPORALĂ, PUTERNICĂ, PLINĂ DE VIAȚĂ

Ardezia, un material modern, atemporal nu numai la modă, dar și modern tot timpul.

Sistemul de calitate RATHSCHECK SCHIEFER, depășește testele și cerințele de calitate naționale și europene și se bazează pe zeci de ani de experiență în producția de ardezie pentru acoperișuri și fațade.

  • cea mai bună ardezie numai din depozite testate;
  • continuu control al calității rocilor;
  • supraveghere permanentă a proceselor de producție;
  • asistență tehnica în execuție.

 

 

Pentru mai multe detalii și informații despre produsele noastre, ne puteți contacta atât prin e-mail la office@vibor.ro, cât și telefonic la numărul de telefon 0753 318 000.