Baumit

Baumit Tencuieli Decorative

Baumit NanoporTop – Tencuială decorativă pentru interior şi exterior.

Baumit NanoporFine – Tencuială decorativă, în strat subţire pentru elemente decorative, la interior şi exterior. Tencuială minerală, cu o bună difuzie la vapori şi cu proprietăţi speciale împotriva murdăririi în timp.

Baumit open Top – Tencuială decorativă minerală în strat subţire, foarte permeabilă la vapori, ca finisaj în cadrul sistemului termoizolant Baumit open şi Baumit open S.

Baumit openFine – Tencuială decorativă foarte permeabilă la vapori, pentru elemente decorative în cadrul sistemelor termoizolante Baumit open şi Baumit open S. Se livrează numai culoare albă.

Granopor  Baumit –  Tencuială pe bază de rășini siliconice, pentru interior și exterior, permeabilă la vapori, grad redus de murdărire în timp.

Duo Top  Baumit – Tencuială decorativă în strat subțire pe bază de rășini sintetice pentru interior și exterior.

 


Vopsele fațadă Baumit

 

Baumit ArtlineColor – Vopsea pe bază de răşină organică cu o paletă coloristică intensă.

Baumit StyleColor – Vopsea pe bază de răşină organică cu o paletă coloristică intensă.

Baumit GranoporColor – Vopsea pe bază de răşini organice pentru interior şi exterior.

Baumit SilikatColor – Vopsea pe bază de silicat de potasiu pentru interior şi exterior. Foarte permeabilă la vapori şi cu absorbţie redusă de apă. Recomandată pentru renovarea monumentelor şi clădirilor vechi.

Baumit SilikonColor – Vopsea gata preparată pe bază de răşini siliconice pentru interior şi exterior.

Baumit NanoporColor – Vopsea pentru exterior si interior. Foarte permeabilă la vapori şi cu proprietăţi speciale împotriva murdăririi în timp.

 


Vopsea de interior DIVINA

Vopsea de interior DIVINA

Vopsea de interior DIVINA

Baumit Divina Classic – Vopsea superlavabilă pentru interior, cu putere mare de acoperire, aderență perfectă și aplicare ușoară.

Baumit Divina Professionel – Vopsea superioară pentru interior cu clasă de lavabilitate ridicată, grad înalt de alb, aderență foarte bună la suport, putere superioară de acoperire, rezistență la mucegai și fără solvenți.

Baumit Divina Eco – Vopsea lavabilă pentru pereţi cu putere mare de acoperire destinată suporturilor minerale: var-ciment, ipsos, gips carton și beton. Se aplică manual și mecanizat.

Baumit KlimaFarbe – Vopsea minerală pe bază de silicat de potasiu pentru interior. Permeabilitate ridicată la vapori, ceea ce permite reglarea umidităţii interioare prin asigurarea schimbului de umiditate între perete şi mediul interior.


Adezivi & Mortare

Baumit Mauermörtel 100 – Mortar uscat, predozat de clasă M10, pentru zidării.

Baumit ThermoMörtel 50 – Mortar de zidărie cu efect puternic izolant, clasă M5.

Baumit PorenbetonKleber – Mortar uscat, predozat pentru lipirea în strat subţire a blocurilor din BCA.

Baumit KlinkerMörtel – Mortar special pentru realizarea zidariilor aparente. Culoare gri deschis.

 

Prețurile menționate NU includ TVA. Preturile produselor de pe site-ul www.vibor.ro sunt informative si pot suferi modificari fara o notificare prealabila.

Pentru mai multe detalii și informații despre produsele noastre, ne puteți contacta atât prin e-mail la office@vibor.ro, cât și telefonic la numărul de telefon 0753 318 000.