Termeni și condiții

Pentru utilizarea acestui site este necesar să citiți și să acceptati în totalitate următoarele prevederi. Vizitarea în continuare a paginilor acestui site presupune că sunteți de acord cu termenii și condițiile de utilizare ale site-ului www.vibor.ro.

Site-ul www.vibor.ro este proprietatea exclusivă a Vibor Consulting Cons S.R.L., cu sediul social în București, Str. Soldat Sebe Niculae,  nr. 13, sector 3, tel. 0753 318 000, e-mail office@vibor.ro.

Site-ul www.vibor.ro furnizează produsele și serviciile care sunt subiectul termenilor și condițiilor de mai jos. Societatea Vibor Consulting Cons S.R.L. își asumă dreptul de a putea modifica aceste prevederi, precum și site-ul www.vibor.ro și structura acestuia sau de a putea efectua orice alte modificări ce ar putea afecta site-ul, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă către utilizatori în acest sens.

Vibor Consulting Cons S.R.L își rezervă dreptul de a refuza colaborarea cu clienții care au în istoricul colaborării livrări refuzate.

 

Accesul la site

În timpul utilizării site-ului și a serviciilor sale, dumneavoastră – utilizatorul, vă angajați să respectați legile în vigoare și să nu desfășurați activități de tip cracking, hacking sau altele similare, care pun în pericol buna funcționare a site-ului, a serverului, securitatea informațiilor etc.; vă angajați să nu modificați, copiați, transmiteți, afișați, publicați, reproduceți, creați produse derivate sau să vindeți orice fel de informații sau servicii obținute prin intermediul site-ului; vă angajați să suportați orice costuri adiționale legate de utilizarea site-ului – cum ar fi cele solicitate de furnizorii de servicii telefonice și de servicii Internet.

Informațiile privind identificarea unei persoane ca utilizator (nume, prenume, adresă, adresă de e-mail, telefon, etc.) precum și mesajele private sunt confidențiale și vor fi dezvăluite doar persoanelor către care se adresează, excepție făcând cazurile în care se încalcă legea.

 

Datele personale

Pe site-ul www.vibor.ro, utilizatorul răspunde de veridicitatea datelor introduse în cadrul mesajelor transmise prin intermediul formularelor de contact, precum și în procesul de plasare a unei comenzi prin intermediul acestora.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de către Vibor Consulting Cons S.R.L numai în scopul declarat al acestui site, incluzând și nelimitându-se la confirmarea comenzilor, informări despre eventualele promoții, date suplimentare despre produsele sau serviciile oferite etc.

 

Comunicări electronice

Prin accesarea site-ului www.vibor.ro, vizitarea, cumpărarea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate societății Vibor Consulting Cons S.R.L. se realizeaza în mod electronic, considerându-se astfel că utilizatorul consimte primirea notificărilor de la vibor.ro în modalitate electronică, incluzând și comunicări prin e-mail sau prin anunțuri pe site.

 

Drepturi de autor

Întregul conținut al site-ului www.vibor.ro, incluzând texte, imagini, reprezentări grafice, butoane, programe, elemente de grafică web, scripturi și orice alte date, este proprietatea Vibor Consulting Cons S.R.L. și/sau a partenerilor săi, și/sau a furnizorilor săi, și este protejat conform Legii drepturilor de autor și legilor privind dreptul de proprietate intelectuală și industrială.

 

Transmiterea de informații

Vibor Consulting Cons S.R.L. garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor Vibor Consulting Cons S.R.L. fără acordul scris.

Cei care accesează/vizitează site-ul pot face comentarii și orice alte comunicări; să transmită sugestii, idei, întrebări sau alte informații, atâta timp cât conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimător, nu tulbură în nici un fel viața privată a altor persoane, nu încalcă drepturile de proprietate intelectuală, nu conține viruși, texte vizând diverse campanii de promovare, e-mail-uri în masă sau orice altă formă de spam. Persoanele care vor utiliza o adresă falsă de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicări în numele unei alte persoane fizice sau juridice sau în numele oricărei alte entități vor fi sancționate în conformitate cu legile în vigoare.

 

Securitatea informațiilor

Vibor Consulting Cons S.R.L. garantează securitatea și confidențialitatea datelor găzduite și transmise prin sistemul său informatic. Vibor Consulting Cons S.R.L.. nu își asumă însă responsabilitatea pentru pierderile de informații cauzate de orice defecțiuni sau erori ale softului cu care este conceput și găzduit site-ul și nici nu răspunde pentru defecțiunile cauzate de serverul pe care este găzduit site-ul.

 

Responsabilitatea

Vibor Consulting Cons S.R.L. va respecta prevederile Legii 51/2003 pentru aprobarea Ordonanței Guvernului nr. 130/2000, privind regimul juridic al contractelor la distanță, ceea ce conferă Cumpărătorului (numai în condițiile actului normativ menționat) dreptul, ca în termen de 10 zile, să denunț unilateral Contractul, urmând să primească în termen de 30 de zile de la denunțarea unilaterală în scris (document semnat de Cumpărător și transmis electronic sau prin poștă cu confirmare de primire) prețul Contractului, condiționat de returnarea Bunurilor și Serviciilor. Vibor Consulting Cons S.R.L. are dreptul ca atunci când consideră că acțiunile Cumpărătorului au fost cu rea intenție să solicite daune interese către Cumpărător, în condițiile legislației.

 

Eventuale nelămuriri și reclamații

În cazul în care aveți nelămuriri sau nemulțumiri cu privire la un produs achiziționat de pe vibor.ro, vă rugăm să ne contactați pe adresa office@vibor.ro, în care să menționați cât mai multe detalii în baza cărora să putem procesa mesajul dumneavoastră. Este foarte important să vă specificați numele complet și corect, data la care ați efectuat comanda, produsele solicitate, data și metoda de livrare. Toate aceste informații vor facilita comunicarea dintre dumneavoastră și Vibor Consulting Cons S.R.L., motiv pentru care vă rugăm să verificați cu atenție inserarea lor integrală și corectă în mesajul dumneavoastră.