Acoperis Ardezie din Piatră Naturală – Ardezie Germana

ARDEZIA – piatră naturală cu o vechime preistorică dar totdeauna modernă, ecologică, pentru un acoperiș cu o viață de foarte lungă durată pentru acoperis ardezie.

Ardezia este o rocă de origine sedimentară, formată din gresie argiloasă sau argilă cu granule fine, întărită din cauza presiunii.

Ardezia poate conține cantități variabile de cuarț sau feldspat. Se prezintă sub formă de foi, de obicei într-o culoare opac albastru închis, care se pot desface ușor în plăci subțiri, utilizate local la acoperirea caselor, la confecționarea unor plăci izolante sau ca dale pentru pardoseli

Caracteristici:

 

Tehnic
Grosime 5 mm
Dimensiuni Variate, funcție de model și pantă acoperiș
Pantă minimă acoperiș 25 grade
Pantă recomandată 30-45 grade pentru un consum eficient de material
Greutate/mp Începând cu 22 kg/mp, funcție de model și pantă acoperiș

 

MODELE @ Acoperiș Ardezie

Universal

Ardezia Universal vă oferă o eficienţă înaltă şi în acelaşi timp un aspect arhitectural foarte elegant. Ardezie germană pentru acoperisuri durabile.

Acoperis Ardezie

Acoperis Ardezie


Solzi


Rotund

acoperis ardezie

acoperis ardezie


 

Rechteck  @ Acoperisuri Ardezie

Ardezia Rechteck vă oferă o eficienţă înaltă şi în acelaşi timp un aspect arhitectural foarte elegant. Ardezie germană pentru acoperisuri durabile.


Octogon

Ardezia Octogon vă oferă o eficienţă înaltă şi în acelaşi timp un aspect arhitectural foarte elegant. Ardezie germană pentru acoperisuri durabile.


Cochet

Ardezia Cochet vă oferă o eficienţă înaltă şi în acelaşi timp un aspect arhitectural foarte elegant. Ardezie germană pentru acoperisuri durabile.

acoperis ardezie

acoperis ardezie

 

Prețurile menționate NU includ TVA. Preturile produselor de pe site-ul www.vibor.ro sunt informative si pot suferi modificari fara o notificare prealabila.

Pentru mai multe detalii și informații despre acoperiș ardezie și piatra naturala, ne puteți contacta atât prin e-mail la office@vibor.ro, cât și telefonic la numărul de telefon 0753 318 000.