Sisteme de Fațade, Panouri și Casete

CASETE STRUCTURALE

Casete structurale

Casete structurale

Casetele structurale sunt un profil excelent, utilizat pentru construirea rapidă a pereților și tavanelor halelor industriale și a depozitelor. Montajul ușor, funcționalitatea și rezistența sporită a elementelor sunt avantajele acestor casete structurale. Putem să izolăm termic clădirile într-un mod simplu, fapt ce permite utilizarea unor soluții complexe pentru sistemul de construcții ușoare. Întreaga construcție se caracterizează prin rigiditate și etanșeitate. Un avantaj suplimentar este estetica fațadei, precum și rezistența la deteriorările mecanice ale pereților.

Firma noastră vă  propune două  casete structurale de două dimensiuni: 500 mm, 600 mm.

De asemenea, vă oferim casete structurale perforate utilizare în interiorul clădirilor care, în afară de rolul decorativ, oferă și o izolare fonică.

 • Lățime totală (B): 500, 600 mm;
 • Înălțime totală (C): 90, 100, 110, 120, 130, 140, 150 mm;
 • Lățime de reambutisare (D): 97, 147 mm;
 • Grosimea: 0,7; 0,75; 0,88; 1,00; 1,25; 1,50;
 • Lungime min.: 1,5 m;
 • Lungime max.: 13,6 m;
 • Culori: standard, în funcție de comanda clientului.

PANOURI TERMOIZOLNATE

Panourile termoizolante tip sandwich pot fi utilizate la cele mai variate tipuri de construcții: depozite, clădiri industriale, clădiri administrative, supermarketuri, magazine, hale frigorifice, săli de sport.

Panourile termoizolante reduc costul construcției prin: asigurarea termoizolației, hidroizolației și fonoizolației, instalarea simplă și rapidă, costuri reduse pentru încălzirea / răcirea spațiilor interioare, micșorarea timpului de execuție a lucrărilor, lipsa pierderilor datorită faptului că fabricarea se face la lungimile cerute de beneficiar, suprafața comandată de beneficiar este egală cu suprafața ce trebuie închisă.

 

Panouri termoizolante pentru perete

Vă oferim panouri termoizolante de tip sandwich de perete cu umplutură de polistiren sau de vată minerală. Panourile sandwich pentru perete sunt compuse din două placi din tablă metalică și un strat de material izolant.

Placajele exterioare ale panourilor sunt executate din tablă cu grosimea de 0,5 mm și sunt acoperite cu straturi metalice și organice.

Miezul panoului este fabricat din polistiren expandat (densitate: 16,2 kg/m3) sau vată minerală cu densitatea de 120 kg / m3.

Placajul exterior metalic și stratul de mijloc se îmbină în procesul de producție cu adeziv bicomponent. Toate îmbinările din interiorul panoului sunt frezate, fapt care sporește rigiditatea panourilor, sporind și coeficientul de izolare termică. Profilul nostru de producție ne permite și fabricarea panourilor cu o singură parte metalică, aceste panouri fiind folosite ca și element izolant adițional.

 

Panouri termoizolante pentru acoperiș

Vă oferim panouri termoizolante de tip sandwich de acoperiș cu umplutură de polistiren sau de vată minerală.

Panourile termoizolante cu lățimea efectivă de 1150 mm oferă un montaj rapid și ușor în diferitele tipuri de construcții.

Panourile termoizolante PWS-S, PWD-S (umplutură de polistiren) și PWS-W, PWD-W (umplutură de vată minerală) sunt compuse din două plăci din tablă metalică și un strat de material izolant.

Placajele exterioare ale panourilor sunt executate din tablă cu grosimea de 0,5 mm și sunt acoperite cu straturi metalice și organice.

Umplutura de polistiren corespunde clasei PS-E-FS-15 și are densitatea de 16,2kg/m3.

Placajul exterior metalic și stratul de mijloc se îmbină în procesul de producție cu adeziv bicomponent. Toate îmbinările din interiorul panoului sunt frezate, fapt care sporește rigiditatea panourilor, sporind și coeficientul de izolare termică. Profilul nostru de producție ne permite și fabricarea panourilor cu o singură parte metalică, aceste panouri fiind folosite ca și element izolant adițional.

 

Panouri de fațadă

Panourile de fațadă sunt un element de placare a fațadelor îndeplinind atât un rol de protecție, cât și unul decorativ.
Sunt utilizate pentru blocurile de locuințe, obiective industriale, hale, depozite, supermarket-uri. Construcția lor simplă ușurează montajul.

Panourile de fațadă pot fi prelucrate ușor. Sunt disponibile într-o gamă bogată de culori.

Produsul deține agrementele ITB și PZH, precum și o garanție de 10 ani, cu condiția utilizării acestora conform instrucțiunilor de montaj și depozitare.

Din punct de vedere tehnologic, montajul final al panourilor ar trebui să aibă în vedere convexitatea suprafeței frontale a panoului în vederea compensării tensiunilor apărute.

Parametrii tehnici:

Grosime 0,50; 0,70; 0,75 mm
PS 155, 215, 315 mm
Lungime 1,00 – 8,00 m

 


CESETE DE FAȚADĂ

Estetica, funcționalitatea și rezistența materialelor folosite sunt de o importanță majoră în orice proiect. Datorită utilizării unei game de produse moderne cu parametrii de rezistență sporită, este posibilă selectarea liberă a formelor și culorilor în proiectele de fațade ale caselor rezidențiale și ale halelor industriale.

Paleta bogată de culori de casete de fațadă oferite, accentuează efectele vizuale, dând un caracter individual construcției fațadelor.

Sistemul de casete de fațada Pruszyński este disponibil în versiunea standard pentru montaj orizontal. Pentru producția de casete de fațadă este folosită tabla galvanizată și prevopsită (de grosime 1.0 – 1.5 mm) sau tabla de aluminiu cu grosimea de 1,2 mm. Sistemul de îmbinare asigură un montaj rapid și ușor, fără a afecta durabilitatea și rigiditatea îmbinărilor.

 

Profile structurale Z, C si Sigma

Profilele Z, C, SIGMA sunt fabricate din oțel profilat la rece. Rigiditatea și rezistența acestor profile fac ca aceste profile să fie o soluție perfectă pentru construcțiile grele.

Printre aplicațiile cele mai uzuale am putea enumera:

 • construcția de carcase și partiții pereți;
 • construcția podelelor și a șarpantelor;
 • grinzi pentru pereți;
 • grinzi de acoperiș.

Aceste profile sunt o completare la oferta de sisteme de construcții ușoare și pentru acoperirea construcțiilor industriale, comerciale și pentru servicii.

Perforarea:

Profilele Z, C, SIGMA pot fi prevăzute cu orificii (găuri) de montaj (ø 14 mm, ø 18 mm, tip oval 19 x 25 mm). Aceste orificii ușurează montajul cu ajutorul șuruburilor și a niturilor. Având în vedere posibilitatea ulterioară de demontare și refolosire a profilelor, se recomandă utilizarea șuruburilor.

Material:

Bandă de oțel (tip S280 GD sau S350 GD) zincată cu grosimea de la 1,50 la 3,00 mm.
În funcție de utilizare și cerințe, profilele nu necesită protecție suplimentară și pot fi vopsite prin pulverizare.

Prețurile menționate NU includ TVA. Preturile produselor de pe site-ul www.vibor.ro sunt informative si pot suferi modificari fara o notificare prealabila.

Pentru mai multe detalii și informații despre produsele noastre, ne puteți contacta atât prin e-mail la office@vibor.ro, cât și telefonic la numărul de telefon 0753 318 000.