Frontrock Max Plus

Descrierea produsului

Plăci rigide de vată bazaltică „Dual Density” din 2 straturi integrate, hidrofobizate în masă. Stratul superior în grosime de până la 20 mm, are o densitate mărită care îi conferă rezistenţă superioară la acţiuni mecanice şi impact. Stratul inferior are o densitate care îi conferă un coeficient de transfer termic îmbunătăţit. Plăcile sunt inscripţionate pe faţa superioară pentru a asigura o montare corectă.

 

Frontrock Max Plus

Frontrock Max Plus

Parametri tehnici:

Reacție la foc A1
Coeficientul de conductibilitate termică declarat  0.035 W.m-1.K-1
Factorul de rezistență la difuzia vaporilor 1 μ
Rezistenţa la compresiune pentru o deformaţie de 10% ≥ 15 kPa
Rezistenţa la tracţiune perpendiculară pe feţe ≥ 7,5 (100 -180 mm) kPa
≥ 5 (50 -99 mm) kPa
Încărcare punctuală 200 N
Toleranțe la grosime  T5
Căldură specifică 1030 J.kg-1.K-1
Coeficient de absorbție de apă (scurtă durată) ≤ 1 kg.m-2
Coeficient de absorbție de apă (lungă durată) ≤ 3 kg.m-2
Punctul de topire > 1 000 °C

Domeniu de aplicare

Plăcile Frontrock MAX PLUS sunt special concepute pentru izolarea termică, protecţia fonică şi protecţia la foc a faţadelor în sistemele de termoizolare exterioară (REDArt®). Se montează în contact cu suprafaţa suport prin lipire cu adeziv şi prin ancorare suplimentară cu dibluri. Nu se montează în zona de soclu şi de contact cu terenul. Informaţii detaliate cu privire la montaj se găsesc în broşura de punere în operă a produsului.

Proprietățile vatei bazaltice Rockwool

Termoizolare, protecţie la foc, protecţie împotriva propagării fl ăcărilor, protecţie fonică. Plăci hidrofobizate; permeabile la vapori; stabile dimensional; rezistente la mediu alcalin. Produse minerale, rezistente la acţiunea dăunătorilor, nu dăunează sănătăţii.

Ambalare

Plăcile Frontrock MAX PLUS sunt ambalate în folie de polietilenă termocontractabilă marcată cu numele producătorului.

 

Prețurile menționate NU includ TVA. Preturile produselor de pe site-ul www.vibor.ro sunt informative si pot suferi modificari fara o notificare prealabila.

Pentru mai multe detalii și informații despre produsele noastre, ne puteți contacta atât prin e-mail la office@vibor.ro, cât și telefonic la numărul de telefon 0753 318 000.