Trape de fum Velux |Trape Evacuare Fum prin Acoperis

Trape de fum Velux

Trape de fum Velux

Sistemul Trape de fum VELUX pentru ventilarea fumului a fost dezvoltat și îmbunătățit permanent de-a lungul timpului pentru a asigura maximul de confort și siguranță în exploatare. Noul sistem, lansat în anul 2015, este mult mai flexibil decât precedentul, deoarece oferă clienților posibilitatea operării mai multor ferestre folosind aceeași unitate de comandă, minimizand astfel costurile investiției.

Un sistem complet este alcătuit din următoarele componente:

  • Fereastră pentru desfumare model GGL;
  • Ramă de etanșare model EDW/EDS;
  • Kitul de accesorii KFX 210. Acesta include: unitate centrală de comandă, un senzor de fum și un buton de panică.

Trape de Fum: Fereastră pentru evacuarea fumului GGL

Fereastra GGL pentru evacuarea fumului este un produs absolut necesar, în special în mansardele cladirilor publice.

Se acționează doar cu ajutorul sistemului de control model KFX 210.

Motorul electric deschide fereastra 90 de grade în momentul în care este acționat de senzorul de fum.

Funcția de ventilare a sistemului KFX permite deschiderea ferestrei 20 cm, iar când bara de operare se află în poziția de ventilare, poți aerisi încăperea fără ca frunzele, praful și insectele să pătrundă în interior.

Sistemul VELUX funcționează chiar și în condiții de iarnă grea, cu încărcări de zăpadă de până la 1 m, astfel fiind un produs de calitate foarte bună și pe care te poți baza în orice anotimp.

Fereastra se deschide până la 90 grade în 60 secunde după momentul în care senzorul detectează fum.

Trape de fum Velux

Trape de fum Velux

Caracteristici:

  • Aspectul exterior este identic cu cel al unei ferestre de mansardă VELUX;
  • Fereastra este disponibilă cu geam dublu 73 sau triplu 66;
  • Articulare mediană cu deschidere la max 20 cm pentru o bună ventilare;
  • Separat se poate achiziționa senzor de ploaie;
  • Operare electrică împreună cu sistemul de control model KFX 210, ce include: unitate centrală de comandă, un senzor de fum și un buton de panică.

Avantaje:

Avantajul ferestrelor VELUX de desfumare este că au același aspect în exterior ca și celelalte ferestre de mansardă VELUX, dar oferă și posibilitatea ventilării zilnice prin deschiderea mediană de până la 20 cm. În momentul în care fereastra este acționată de către senzorul de fum, se deschide 90 de grade.

La unitatea centrală se pot conecta până la 4 ferestre, 10 senzori de fum și până la 10 butoane de panică auxiliare. Sistemul permite conectarea cu sisteme de alarmă externe ABA.

Velux KFX 210

Velux KFX 210

Separat, se poate achiziționa și senzorul de ploaie special, care va închide fereastra la primii stropi de ploaie, dar o va lăsa deschisă dacă aceasta primește semnal de la senzorul de fum. Pentru această fereastră, sunt disponibile rulourile interioare din noua colecție de accesorii.

 

Prețul ferestrei  evacuarea fumului de la 3452 lei.
Prețul kitului de evacuare KFX 210 de la 4468 lei.

 

Prețurile menționate NU includ TVA. Preturile produselor de pe site-ul www.vibor.ro sunt informative si pot suferi modificari fara o notificare prealabila.

Pentru mai multe detalii și informații despre trape de fum Velux, ne puteți contacta atât prin e-mail la office@vibor.ro, cât și telefonic la numărul de telefon 0753 318 000.