Multirock-C Slimpack

Descrierea produsului

Plăci semi-rigide de vată bazaltică, hidrofobizate în masă. Proprietăți izolatoare îmbunătățite. Ambalaj modern, cu volum redus prin comprimare cu vacuum. Avantajul tehnologiei Slim Pack pentru clienții Rockwool, este şi mai bine evidenţiat prin reducerea costurilor de manipulare, depozitare şi transport.

 

Multirock-C Slimpack

Multirock-C Slimpack

 

Parametri tehnici

Reacție la foc A1
Coeficientul de conductibilitate termică declarat 0,037 W.m-1.K-1
Factorul de rezistență la difuzia vaporilor 1 μ
Căldură specifică 1030 J.kg-1.K-1
Coeficient de absorbție de apă (scurtă durată) ≤ 1 Kg/m2
Coeficient de absorbție de apă (lungă durată) ≤ 3 Kg/m2
Punctul de topire > 1 000 °C

Domeniu de aplicare

Multirock-C a fost conceput pentru aplicații multiple. Se utilizează pentru izolarea termică, protecția fonică și protecția la foc a mansardelor, acoperișurilor înclinate ventilate, planșeelor pe grinzi de lemn, tavanelor suspendate, pereților interiori, casetelor orizontale pentru fațade. Se recomandă în aplicații unde nu sunt necesare rezistențe mecanice ale stratului de izolație.

 

Proprietățile vatei bazaltice Rockwool

Termoizolare, protecţie la foc, protecţie împotriva propagării flăcărilor, protecţie fonică. Plăci hidrofobizate, permeabile la vapori, stabile dimensional, rezistente la mediu alcalin. Produse minerale, rezistente la acţiunea dăunătorilor, nu dăunează sănătăţii.

 

Ambalare

Plăcile Multirock-C sunt ambalate printr-o tehnologie modernă cu vacuum care permite reducerea semnificativă a volumului în timpul transportului și depozitării. Plăcile revin la grosimea nominală după desfacerea ambalajului. Produsele sunt ambalate în folie de polietilenă termocontractabilă.

 

Prețurile menționate NU includ TVA. Preturile produselor de pe site-ul www.vibor.ro sunt informative si pot suferi modificari fara o notificare prealabila.

Pentru mai multe detalii și informații despre produsele noastre, ne puteți contacta atât prin e-mail la office@vibor.ro, cât și telefonic la numărul de telefon 0753 318 000.