Tigla Metalica Lindab

Acoperis din Tigle Metalice – Lindab Nordic 400

Lindab Nordic 400 confera eleganta acoperisului dumneavoastra, iar gama larga de culori, incluzand atat culori clasice cat si moderne, cu strat lucios sau mat al suprafetei, va ofera libertate deplina in alegere..

Rezistenta otelului este completata de aspectul clasic al tiglei pentru a obtine un acoperis durabil, estetic si elegant.
Tiglele metalice Lindab se comporta excelent la solicitari mecanice, nu crapa si nu se sparg. Otelul zincat la cald este protejat in sistemul multistrat pe ambelel fete. In final se obtine o suprafata neteda, de pe care praful si alte impuritati sunt indepartate usor de ploaie, acoperisul dumneavoastra aratand ca nou pe toata durata lui de viata.

Caracteristici tehnice

Grosime: 0.5mm
Greutate: 5 Kg/ mp
Latime utila: 1000 mm
Latime totala: 1095 mm
Inaltime totala: 60 mm

Acoperis din Tigle Metalice – Lindab Skane

Tigla metalica Lindab Skane este un produs accesibil, cu profilatie joasa si aspect similar tiglei clasice
Produsul are decupaj contur, caracteristic Lindab, ce imbunatateste aspectul stresinii si permite realizarea de suprapuneri invizibile.

Caracteristici tehnice

Grosime: 0.5mm
Greutate: 4.6 Kg/ mp
Latime utila: 1100 mm
Latime totala: 1175 mm
Inaltime totala: 39 mm

Tigla metalica LINDAB – LTM 300

Tigla metalica LTM-300 de la Lindab vine reprezenta o varianta economica din portofoliul de produse Lindab. Pastrand aceleasi repere calitative, pentru un acoperis complet, iti punem la dispozitie o gama extinsa de accesorii pentru un montaj simplu si sigur.
Acoperisurile realizate cu tigla metalica LTM-300 sunt garantate 15 ani si mai mult decat atat, durata de viata, testata in conditii aspre de clima, este de peste 50 de ani.
Caracteristici tehnice :

Grosime: 0.45 mm
Greutate: 4.05 Kg/ mp
Latime utila: 1100 mm
Latime totala: 1175 mm
Lungime modul: 300 mm
Inaltime totala: 39 mm