Sisteme de Scurgere

Novatik Ronda – Sistem semirotund de jgheaburi si burlane

Jgheaburile si burlanele Novatik Ronda sunt destinate proprietarilor care cauta un sistem pluvial cu aspect discret, traditional.

Forma semicirculara a acestei game, precum si paleta de culori in tonuri naturale, respecta arhitectura oricarei fatade fara a o incarca.

Caracteristica principala a sistemului pluvial Novatik Ronda isi arata si in acest caz beneficiile pentru aspectul fatadei care este mai bine protejata de revarsarile de apa, datorita formei particulare a jgheaburilor.

Novatik Quadra – Sistem rectangular de jgheaburi si burlane

Sistemul de jgheaburi si burlane rectangulare Novatik Quadra este o alternativa originala si moderna la sistemele pluviale clasice, semirotunde.
Realizat din acelasi otel finlandez de calitate, sistemul pluvial Novatik Quadra beneficiaza de acceasi garantie de 20 de ani ca si sistemul Novatik Ronda, la un pret mai eficient. Otelul cu strat de protectie Pural garanteaza mentinerea in timp a culorilor jgheabului, burlanului si a tuturor.

Folii si membrane speciale DELTA

Delta – Folii pentru acoperiş

Pentru confortul dvs, nu exista alta solutie sigura: izolatia termica trebuie sa fie sa foarte eficient protejata impotriva vaporilor si a tuturor factorilor care o pot afecta. Folosind sistemele de acoperis DELTA acoperiti toata structura acoperisului. Pe intreaga durata de viata a acoperisului!

Bariera de vapori are rolul de a impiedica circulatia aerului din interior spre exterior si limiteaza cantitatea de vapori transportata spre exterior.

Folia anticondens permite vaporilor ajunsi in stratul de termoizolatie sa iasa cat mai rapid spre exterior si impiedica formarea condensului care ar afecta termoizolatia. Totodata impiedica patrunderea condensului, ce se poate forma sub invelitoare, in stratul de termoizolatie.

Delta – Protecţii fundaţii

Produse de mare performanta care mentin subsolurile si pivnitele uscate un timp indelungat. Inovative si testate, produsele DELTA acopera o gama larga si impun standarde pentru protejarea fundatiilor si mentinerea peretilor din pivnite si subsoluri in stare uscata.

Membrane pentru protectie si drenaj + datorita crampoanelor au o capacitate de drenaj care depaseste in unele cazuri normele europene, dar asigura in felul acesta o siguranta suplimentara.

Membranele de intrerupere a capilaritatii. Barierele de umiditate pentru zidarie sunt membrane pozate pe orizontala care sigileaza zona de trecere de la fundatie la zidarie si au rolul de a opri patrunderea umezelii ascendente din fundatie in perete.

Hidroizolatia DELTA asigura o protectie imediata cu efect de durata. O hidroizolare eficienta trebuie sa aiba efect imediat, sa asigure o protectie sigura si pemanenta. Gama de produse DELTA pentru etansare si izolare indeplineste toate aceste cerinte, la inalte standarde.

Pentru gama  completa de dimensiuni si preturi va rugam contactati-ne la office@vibor.ro