Sisteme Pluviale Lindab

Sisteme Pluviale Lindab – ​UN CADRU ELEGANT

Jgheaburile si burlanele asigura o colectare eficienta si drenarea precipitatiilor de pe acoperisul casei tale. Cu mai mult de 60 de componente in dimensiuni standard, produseleLindab iti ofera cel mai complet sistem de colectare a apelor pluviale de pe piata, compatibil cu orice sistem de invelitoare: tigle ceramice sau din beton, sindrile bituminoase, tigle metalice sau tabla faltuita.
Lindab Rainline este confectionat din otel zincat la cald si protejat multistrat pe ambele fete pentru o comportare ireprosabila in timp.

Avantajele Lindab Rainline

 • sistem complet si flexibil,
 • 10 culori clasice sau moderne,
 • compatibil cu orice tip de invelitoare,
 • pentru constructii noi sau renovari,
 • gama larga de forme si dimensiuni,
 • usor de instalat si intretinut,
 •  imbinari 100% etanse.

Acoperis faltuit Lindab

Tabla plana de la Lindab este adaptabila la orice situatie si confera arhitectilor libertate deplina de expresie.
Acoperisul faltuit Lindab Artline este o solutie armonioasa si completa: falturile, bordurile, jgheaburile creeaza un rezultat perfect atat in cazul cladirilor vechi, renovate sau restaurate, cat si in cazul cladirilor noi. Indiferent de dimensiunile acoperisului si de agresivitatea mediului in care acesta este amplasat, rezultatul obtinut este o atractivitate fara varsta data de culoare, forma si functiune.

Jgheaburi si burlane Lindab

Sistemul de jgheaburi si burlane este disponibil intr-o gama de 10 culori distincte. Potrivirea acestora cu fatada este la indemana oricui. In functie de gusturile tale, poti fie sa o asortezi fatadei casei tale, fie sa evidentiezi sistemul de jgheaburi si burlane creand accente indraznete de culoare.

Roca Lindab Invelitor

Lindab Roca este un sistem complet de invelitori

Lindab Roca imbina rezistenta mecanica superioara, elasticitatea si supletea otelului cu durata sporită de viata data de acoperirea cu Aluzinc; de 4 ori mai rezistent decat acoperirea galvanica si aspectul natural asigurat prin stratul final de granule minerale.

Ai la dispozitie cinci profile diferite: Roca Toscana, Roca Madera, Roca Prestige, Roca Serena si Roca Rustica in 10 culori standard si 10 combinatii pastelate.

 • Tigla metalica cu acoperire de granule minerale Roca Toscana reprezinta alegerea ideala pentru case cu arhitectura mediteraneana, forma profilului reproducand modelul olanelor caracteristice acoperisurilor Italiei, dar nu numai.
 • Tigla metalica cu acoperire de granule minerale Roca Madera este inspirata de acoperisurile din sindrila, caracteristice cabanelor de munte, fiind alegerea perfecta pentru un acoperis rezistent, in culori sobre.
 • Tigla metalica cu acoperire de granule minerale Roca Prestige combina intr-un mod fericit rezistenta unui acoperis nou cu sarmul tiglelor solzi vechi, innobilate de vreme
 • Tigla metalica cu acoperire de granule minerale Roca Rustica vine sa completeze gama de profile cu imaginea caracteristica a tiglelor solzi, fiind alegerea potrivita pentru case cu aspect traditional.
 • Tigla metalica cu acoperire de granule minerale Roca Serena reproduce intr-o forma inedita modelul tiglelor profilate, fiind modelul potrivit pentru constructii cu arhitectura moderna.

Tabla cutata Lindab

Linia simpla, durabilitatea si usurinta in instalare fac din tabla cutata Lindab solutia ideala pentru realizarea in timp redus a diverselor aplicatii civile sau industriale. Poate fi folosita in orice aplicatie de la hipermarketuri si cladiri industriale pana la soproane si adaposturi pentru animale. Deasemenea este materialul ideal pentru cladiri rezidentiale si pentru garaje.
Casete de fatada Lindab

Casetele sunt realizate astfel incat sa corespundă cerintelor si conditiilor specifice cladirii tale. Casetele de fatada de la Lindab sunt realizate astfel incat sa faca fata unui climat pretentios. Sunt proiectate si realizate astfel incat sa-si mentina calitatea an dupa an.

Panouri sandwich

Poti alege dintr-o gama vasta de profilaturi si culori valabile pentru toate tipurile de panouri. Oferta noastra include panouri sandwich pentru acoperis si pentru fatade cu miez din poliuretan (PUR), poli-izocianurat izofenic (PIR) sau din vata minerala bazaltica. Pentru panourile de perete exista atat varianta economica cu fixare aparenta cat si cea arhitecturala cu fixare ascunsa. Pentru aplicatii speciale putem produce panouri caserate cu folii PVC pentru industria alimentara, panouri pentru camere frigorifice sau panouri cu rezistenta ridicata la foc. Livrarea panourilor sandwich se face la lungimea solicitata, iar pentru panourile de acoperis se poate face inclusiv chertarea in cazul lungimilor mari de apa, unde sunt necesare suprapuneri