Membrane Bituminoase | Hidroizolatii – Acoperiș

APLAHYDROSTOP

Amorsa bituminoasa “la rece” pe baza de apa, membrane bituminoase.

AplaHydroStop este un produs alcatuit din materiale pe baza de bitum, rasini, stabilizatori minerali si elastomeri. Utilizari membrane bituminoase :amorsa pentru substraturile hidroizolante, pardoseli, acoperisuri inclinate si pentru reparații diverse.

Acest compus poate fi aplicat cu o grosime de 2-3 cm. Se aplica pe beton, caramida, lemn.

Pret:  24.88 €/22.5kg

APLAHYDROSTOP SOLVENT – Membrane Bituminoase

Amorsa bituminoasa hidroizolatoare pe baza de solvent.

Caracteristici generale: AplaHydroStop Solvent este o solutie monocomponenta hidroizolatoare pe baza de bitum, compusa din doua tipuri de asfalt – asfalt moale 80/100 si asfalt tare 85/25, diluabila cu solvent, si consolidata cu rasini pe baza de poliuretan si SBS (Styrene-Butadiene-Styrene).

Dupa aplicare, cand se usuca, formeaza o pelicula cu proprietati plastice si rezistenta mecanica mare.

Utilizari: AplaHydroStop Solvent este folosit pentru protectia metalelor si pentru amorsarea suprafetelor inainte de lipirea membranelor bituminoase AplaBitustop, in special pe suprafetele verticale de beton. Este cel mai potrivit produs pentru protectia tevilor de canalizare si a tuburilor de metal.

Pret : 40.71 €/20 lt

APLAHYDROREPAIRS

Emulsie bituminoasa super elastica pentru hidroizolatii.
Caracteristici generale: AplaHydroRepairs este o emulsie de impermeabilizare, compusa din bitum pur, elastomeri sintetici, rasini si agenti impotriva exfolierii, ce formeaza o pelicula elastica cu execelenta adeziune la cele mai uzuale elemente structurale si este rezistenta la radiatiile UV,in ciuda culorii inchise. Datorita elasticitatii sale unice – 1200 % – prezinta o capacitate deosebita de acoperire a crapaturilor.

Utilizari: hidroizolatie pentru acoperisuri plane, balcoane, pereti, pivnite si alte suprafete din beton, repararea straturilor vechi de bitum, amorsa pentru membranele bituminoase, adeziv pentru materialele termoizolante.

AplaHydroRepairs este compatibil cu betonul, betonul usor, caramida, piatra, lemnul, metalul, gips-cartonul, polistirenul, poliuretanul.

Membrane Bituminoase pret : 41.18 €/20 kg

APLAHYDROCOAT – Membrane Bituminoase

Emulsie bituminoasa hidroizolatoare gata preparată.

Caracteristici generale: AplaHydrocoat este o emulsie bituminoasa gata preparata pe baza de apa, compusa din bitum, rasini, elastomeri, agenti emulsifianti si stabilizatori minerali. Nu necesita diluare si este gata de aplicare. Se aplica pe suprafete de ciment, mortar, beton, caramida si lemn.Este cel mai recomandat produs pentru realizarea unei bariere de vapori sau a unei bariere contra apei pe suprafetele de beton.

Utilizari:

  • Se aplica ca strat de hidroizolatie si ca strat protectiv la subsoluri, socluri, fundatii, pe suprafetele peretilor de sprijin si suprafețele verticale.
  • Se poate folosi ca amorsa pentru hidroizolatii cu membranele bituminoase Apla BituStop, la acoperisuri, terase si suprafete verticale.
  • Se foloseste ca bariera de vapori sau bariera contra apei pe suprafetele de beton.
  • Se foloseste pentru intretinerea sistemelor de hidroizolatii.

Pret : 14.87 €/18 kg

APLABITUSTOP – APP

membrane bituminoase

membrane bituminoase

Membrane hidroizolatoare termosudabile

Materialul constitutiv al membranelor hidroizolatoare AplaBituStop este bitumul modificat cu polimeri plastomerici APP (polipropilena atactica), armat cu fibra de sticla sau poliester.
Utilizari: in sistemul monostrat sau dublu-strat, la hidroizolarea suprafetelor inclinate sau orizontale, realizate din zidarie, beton, mortar de ciment, panouri din lemn sau astereala.

Se pot realiza hidroizolatii la: suprafetele inclinate, terase circulabile sau necirculabile, pardoseli metalice, parcari, subsoluri, poduri, viaducte sau canale.

Punerea in opera a membranelor hidroizolatoare se realizeaza prin termosudare, utilizandu-se arzatorul cu flacara.

Pret de la 21.54 €/10m2

APLABITUSTOP -15

Membrane hidroizolatoare termosudabile

Membranele bituminoase AplaBituStop -15 au la baza bitumul distilat modificat cu polimeri elastomeri (SBS) avand o armatura compozita, formata din impislitura de polyester, armata cu fibre de sticla rasucite, dispuse sub forma de retea. Compozitia modificata a membranei ofera proprietati excelente impotriva imbatranirii, elasticitate, flexibilitate la rece (- 15 C), durabilitate.

Utilizari: in sistemul monostrat sau dublu-strat, la hidroizolarea suprafetelor inclinate sau orizontale, realizate din zidarie, beton, mortar de ciment, panouri din lemn sau astereala. Se pot realiza hidroizolatii la: suprafetele inclinate, terase circulabile sau necirculabile,acoperisuri gradina, acoperisuri inclinate sau curbe, fundatii, structuri tensionate, spatii necirculabile, parcaje, pasaje stradale, poduri si viaducte, galerii si tunele, canale de irigatii, bazine, piscine si diguri, repararea hidroizolatiilor existente si deteriorate.

Punerea in opera a membranelor hidroizolatoare se realizeaza prin termosudare, utilizandu-se arzatorul cu flacara. Suprapunerea membranelor se face transversal pe minim 15 cm, iar longitudinal pe minim 12 cm. Dupa incalzirea cu arzatorul acestea vor fi presate cu o rola presoare.

Pret  de la 37.88 €/10m2

APLA BITUSTOP THERMO

membrane bituminoase

membrane bituminoase

Membrane hidroizolatoare termoadezive.

Membranele bituminoase AplaBituStop Thermo sunt membrane compozit obtinute prin  a doua amestecuri bituminoase cu proprietati diferite, pe cele doua fete ale unei armaturi impregnate cu un compus special, compatibil cu ambele tipuri de amestec. Membranele bituminoase AplaBituStop Thermo sunt memebrane alcatuite din doua amestecuri de impermeabilizare diferite, special concepute pentru a permite aplicarea membranei peste panouri termosensibile, inflamabile ( polistiren extrudat/expandat, acoperisuri de lemn).
Utilizari: in sistemul monostrat sau dublu-strat, la hidroizolarea suprafetelor inclinate sau orizontale, realizate din zidarie, beton, mortar de ciment, panouri din lemn sau astereala. Se pot realiza hidroizolatii la: suprafetele inclinate, terase circulabile sau necirculabile,acoperisuri gradina, acoperis inclinat sau curbe, fundatii, structuri tensionate, spatii necirculabile, parcaje, pasaje stradale, poduri si viaducte, galerii si tunele, canale de irigatii, bazine, piscine si diguri, repararea hidroizolatiilor existente si deteriorate.

Pret : 41.12 €/10 m2

Pentru gama  completa de dimensiuni si prețuri pentru  membrana bituminoasa acoperis va rugam contactati-ne la office@vibor.ro.