Polistiren expandat Arco

Standard

Gama este reprezentată de placi de polistiren expandat ignifugat, cu dimensiuni de 500×1000 mm şi grosimi cuprinse între 20 şi 150 mm. Plăcile cu rezistenţe la compresiune de peste 70 kPa şi grosimi de peste 40 mm se pot executa cu nut şi feder.

Aplicaţii:

 • Izolaţia termică fără încărcări mecanice.
 • termoizolaţia acoperişurilor cu şarpante din lemn,
 • termoizolaţia pereţilor interiori.

PROFESIONAL

Gama este reprezentată de plăci de polistiren expandat ignifugat, fălţuite sau plăci profilate, cu dimensiuni uzuale de 500×1000 mm.

Aplicaţii:

 • Izolaţii termice, supuse încărcă- rilor mecanice medii – rezistenţe la compresiune cuprinse între 80 – 120 kPa/m3
 • termoizolaţii faţadă,
 • acoperişuri cu şarpante din lemn,
 • acoperişuri industriale hidroizo-late.

Aplicaţii:

 • Izolaţii termice încărcate mecanic rezistenţe la compresiune cuprinse între 100 – 200 kPa/m3 :
 • termoizolaţia acoperişurilor cu tablă cutată (magazii, hale indus-triale),
 • realizarea panourilor sandwich,
 • acoperişuri cu profil ondulat.

Tipul profilului poate fi ondulat, trapezoidal şi se execută la coman-da fermă a clientului.

Aplicaţii:
 • polistiren cu pantă (1-3%);asigura panta de scurgere a apei la un acoperis plan, termoizolat
 • polistiren caşerat cu membrană bituminoasa ARCO THERMO AD,
 • profile trapezoidale pentru asigurarea planeitatii la acoperisurile cu tabla cutata,
 • cochilii pentru izolarea conductelor,
 • profile ornamentale pentru fatada.


TERMOSISTEM DE FAŢADA ARCO

Sistemul de termoizolatie ARCOTHERM este conceput pentru a contribui la reducerea costurilor  necesare obtinerii confortului termic al locuintelor dumneavoastra.
Este termosistemul care la un pret onest si cu material de calitate, ofera toate avantajele unui sistem scump.

Rockwoll

VATA MINERALA BAZALTICA

Plăci semi-rigide de vată bazaltică, cu liant de răşină organică, hidrofobizate în masă.

Utilizare:
Plăcile Multirock se utilizează pentru pentru izolarea termică, protecţia fonică şi protecţia la foc a acoperişurilor înclinate (mansardelor), planşeelor şi tavanelor suspendate, pereţilor de compartimentare, etc., acolo unde nu este necesară utilizarea de plăci rezistente la compresiune.

Frontrock MAX E – Placi rigide de vata bazaltica  “Dual Density”  – Pentru izolarea fatadelor fatadelor

Plăci rigide de vată bazaltică din 2 straturi integrate, cu liant de răşină organică, hidrofobizate în masă. Stratul superior în grosime de până la 20 mm, are o densitate mărită care îi conferă rezistenţă superioară la acţiuni mecanice şi impact. Stratul inferior are o densitate care îi conferă un coeficient de transfer termic îmbunătăţit.

Utilizare:
Plăcile Frontrock MAX E sunt special concepute pentru izolarea termică, protecţia fonică şi protecţia la foc a faţadelor în sistemele de termoizolare exterioară (ETICS).

Steprock HD – Placi rigide de vata bazaltica. pentru pardoseli.

Plăci rigide de vată bazaltică, cu liant de răşină organică, hidrofobizate în masă.

Utilizare:
Plăcile Steprock HD (high density – densitate mare) se utilizează pentru pentru izolarea pardoselilor uşoare (sub şapă uscată). Sunt recomandate pentru izolarea fonică la zgomot de impact şi zgomot aerian a planşeelor intermediare; rezistenţă mărită la compresiune.

Monrock MAX E – Placi rigide de vata bazaltica “Dual Density”  – Pentru utilizarea intr-un singur strat a acoperisurilor.

Plăci rigide de vată bazaltică din 2 straturi integrate, cu liant de răşină organică, hidrofobizate în masă. Stratul superior în grosime de până la 20 mm, are o densitate mărită care îi conferă rezistenţă superioară la acţiuni mecanice şi impact. Stratul inferior are o densitate care îi conferă un coeficient de transfer termic îmbunătăţit. Plăcile sunt inscripţionate pe faţa superioară pentru a asigura o montare corectă, cu faţa marcată în sus.

Utilizare:
Plăcile Monrock MAX E sunt special concepute pentru izolarea termică, protecţia fonică şi protecţia la foc a acoperişurilor tip terasă într-un singur strat. Se montează pe structură cu dibluri metalice, ancore mecanice, bitum sau adeziv poliuretanic; se pot acoperi cu pietriş mărgăritar sau dale pentru terase necirculabile pentru protecţie la vânt. Plăcile suportă încărcări mecanice.

Airrock HD – Placi rigide de vata bazaltica

Plăci rigide de vată bazaltică, cu liant de răşină organică, hidrofobizate în masă.

Utilizare:
Airrock HD (densitate mare) se utilizează pentru pentru izolarea termică, protecţia fonică şi protecţia la foc a faţadelor ventilate, pereţilor de zidărie tip sandwich, pereţilor de compartimentare. Recomandat pentru izolarea acoperişurilor înclinate (mansardelor), între sau peste căpriori. Plăcile Airrock HD se pot monta în schelet de susţinere orizontal sau vertical. Plăcile se pot livra cu sau fără împâslitură din fibră de sticlă.

PROPRIETĂŢILE VATEI BAZALTICE ROCKWOOL

Termoizolare, protecţie la foc, protecţie împotriva propagării flăcărilor, protecţie fonică. Plăci hidrofobizate; permeabile la vapori; stabile dimensional; rezistente la mediu alcalin. Produse minerale, rezistente la acţiunea dăunătorilor, nu dăunează sănătăţii.

Plăcile Airrock HD sunt ambalate în folie de polietilenă termocontractabilă.

Pentru gama  completa de dimensiuni si preturi va rugam contactati-ne la office@vibor.ro.