Velux

  Alege Vibor partenerul tău pentru produsele Velux.

Compania noastră are o experiență bogată în a te consulta care sunt cele mai potrivite produse Velux pentru tine, astfel încât să maximizezi atât calitatea instalării cât și a confortului oferit de produsele și ferestrele de mansardă Velux.

sau sună direct la numărul de telefon:  0753-318-000.

ISTORIC

Povestea VELUX a început în anul 1941, când inginerul danez Villum Kann Rasmussen a descoperit pentru prima oară oportunităţile existente în spaţiul locuibil de sub acoperişul în pantă. În timpul desfăşurării unui proiect, o serie de arhitecţi l-au solicitat pentru construcţia unui luminator pentru o şcoală. Rezultatul a fost prima schiţă a ceea ce avea sa devină fereastra de mansardă VELUX.

Inventarea ferestrelor de mansardă VELUX în 1942 a constituit un moment cheie, deoarece a creat noi posibilități de utilizare a spațiului de sub acoperișul în pantă, până atunci neutilizat. Din acel moment, VELUX a continuat să inoveze și să îmbunătățească permanent produsele sale, lansând, de-a lungul celor aproape 75 de ani, mai multe generații de produse.

În luna aprilie a anului 2015, VELUX a lansat în România cea mai recentă generație de ferestre de mansardă. Gama include șapte modele diferite de ferestre care sunt cuprinse în trei categorii de produse – Standard, Standard Plus și Premium.

Numele VELUX derivă din două cuvinte – VEntilaţie şi LUX (termenul latin pentru lumină), fiind marcă înregistrată încă din 1942.

Grupul VELUX

Logo Velux

Logo Velux

Grupul VELUX deţine fabrici în 10 ţări şi companii de vânzări în aproape 40 de ţări şi este una din cele mai puternice companii din sectorul materialelor de construcţii iar produsele VELUX se vând aproape în toate colţurile lumii. Grupul VELUX are mai mult de 10000 de angajaţi în toată lumea iar biroul central este situat în Hørsholm, în nordul oraşului Copenhaga.

Programul de produse cuprinde cea mai vasta gama largă de ferestre de mansardă dar propune şi soluţii pentru acoperişul terasă. Mai mult, VELUX oferă multe tipuri de accesorii cu rol decorativ sau cu rol de reducere a căldurii – rulouri decorative şi rolete exterioare – produse de montaj, produse pentru case inteligente.

 

VELUX IN ROMANIA

În România, compania VELUX este prezentă din anul 1997, fiind lider pe piața ferestrelor de mansardă. În portofoliul de produse intră o gama largă de ferestre, accesorii cu rol decorativ sau de reducere a căldurii, produse de montaj și izolare termică și protecție:

Produsele VELUX disponibile în România sunt utile pentru orice fel de proiect de construcții, clădiri noi sau renovate, publice sau private, și sunt comercializate exclusiv prin rețeaua națională de distribuitori specializați în domeniul materialelor de construcții.

Oferta Vibor de ferestre de mansardă și produse Velux

Pentru că știm cât de important este ca achiziția pe care o realizezi să fie una de la un singur furnizor, îți oferim întreaga gamă de ferestre de mansardă, tunele solare, ieșiri pe acoperiș, rulouri și jaluzele sau ferestre de evacuare a fumului de la Velux. Sunt distribuitori autorizați pentru aceste produse, ceea ce înseamnă rapiditate în livrare, preț bun și garanția calității Velux.

Alege mai jos gama de produse care te interesează sau trimite-ne chiar acum un email sau sună-ne pe telefon pentru consultanță rapidă în alegerea celor mai potrivite produse și sisteme Velux:

Rulouri și accesorii Velux

Compania noastră, Vibor Consulting Cons este distribuitor autorizat Velux. Contactează-ne și cere oferta personalizată