Sindrila Bituminoasa Tegola

Sindrila Bituminoasa Tegola

 

Tegola Linia Metalica

Garantia unei calitati exceptionale este data de straturile multiple din care sunt alcatuite sindrilele bituminoase cu protectie metalica Tegola. Alcatuite din 5 sau 8 straturi din materiale diferite – adeziv, pentru o fixare suplimentara, folie de cupru sau zinc-titan pentru rezistenta si frumusetea cu reflexe metalice, bitum Tia-juana HP, pentru o mai buna impermeabilizare, 2 staturi de fibra de sticla si un compound usor, pentru o rezistenta mecanica mai mare si stabilitate dimensional sporita, alaturate inca unui strat de bitum Tia-juana oxidat si unui film de polipropilena, toate alcatuiesc un sistem de acoperis de avangarda, destinat unor lucrari de prestigiu.

Prestige – Prestige Traditional asigura o deosebita flexibilitate la montaj, adaptandu-se cu mare usurinta exigentelor celor mai diverse proiecte. Forma rotunjita permite acoperirea cu usurinta a acoperisurilor cu suprafete curbe, conice, sau cu forme neregulate. Prestige Traditional are in compunere cinci straturi de materiale diferite, si are o grosime de 3,3 mm.

Caracteristici tehnice:

Tegole per mp (buc) – 6.9 – Suprafata utila per palet (mp) – 158.6 – Pachete per palet (buc) – 52
Culoare ambalaj – Galben – Greutate (kg/mp) – 11.

Sisteme de acoperis – Linia Metalica – Titan Zinc Compact

Dimensiunile mari ale placilor (100 x 34 cm) sunt scoase in evidenta de elementul de legatura din zinc-titan. Prin jocul elementelor de legatura, cu ZT Compact este posibila obtinerea unor desene diferite, in functie de exigentele proiectului. ZT Compact este un produs ideal pentru proiectele creative. Are in componenta opt straturi din materiale diferite, si o grosime de 5 mm.

Caracteristici tehnice:

Tegole per mp (buc) – 3.45 – Suprafata utila per palet (mp) – 194.88 – Pachete per palet (buc) – 48
Culoare ambalaj – Gri – Greutate (kg/mp) – 8.5.

Sisteme de acoperis – Linia Metalica – Prestige Antique Elite

Tegola Prestige Antique se distinge prin finisaje deosebite in stil anctic.Acest material prezinta inca de la incepul o patina verde care se obtine in alte conditii abia dupa multi ani.

Caracteristici tehnice:

Tegole per mp (buc) – 6.09 – Suprafata utila per palet (mp) – 97.44 – Pachete per palet (buc) – 48
Culoare ambalaj – Cupru – Greutate (kg/mp) – 17.

Sisteme de acoperis – Linia Metalica – Prestige Gold Compact

Prestige Gold merge mai departe decat sistemele de acoperis normale! Atat tegola cat si accesoriile sunt acoperite cu un strat de aur. Datorita impactului fenomenal poate creea un plus de valoare acoperisurilor edificiilor istorice.

Caracteristici tehnice:

Tegole per mp (buc) – 6.9 – Suprafata utila per palet (mp) – 97.44 – Pachete per palet (buc) – 48
Culoare ambalaj – Galben – Greutate (kg/mp) – 17.

Sisteme de acoperis – Linia Metalica – Prestige Star Compact

Prestige Star ramane pentru un timp indelungat lucios si nu isi schimba culoarea din cauza efectului de oxidare.

Caracteristici tehnice:

Tegole per mp (buc) – 6.9 – Suprafata utila per palet (mp) – 97.44 – Pachete per palet (buc) – 48
Culoare ambalaj – Galben – Greutate (kg/mp) – 17

Linia Clasica Tegola

Sisteme de acoperis – Linia Clasica – Master

Tegola Master, datorita unei suprapuneri particulare in doua straturi laminate, propune un efect de relief tipic acoperisurilor traditionale. Cele opt culori ale gamei Master permit o perfecta incadrare ambientala. Rezultatul este o tegola foarte flexibila si usor de montat chiar si la temperaturi scazute.

Caracteristici tehnice:

Tegole per mp (buc) – 7 – Suprafata utila per palet (mp) – 128 – Pachete per palet (buc.) – 64

Culoare ambalaj – Verde – Greutate kg/mp – 13.5.

Sisteme de acoperis – Linia Clasica – Traditional

Tegola Traditional ofera elevate caracteristici de flexibilitate ce permit utilizarea acesteia in proiecte arhitectonice in care prin prezenta formelor curbate si a pantelor diferite se cere o solutie capabila sa se adapteze perfect formei acoperisului. Tegola Traditional propune un design caracterizat de un profil rotunjit, si o gama ampla de culori pentru perfecta incadrare a acopersului in contextul arhitectonic.

Caracteristici tehnice:

Tegole per mp (buc.) – 6.9 – Suprafata utila per palet (mp) – 158.6 – Pachete per palet (buc) – 64 – Culoare ambalaj – Maro – Greutate kg/mp – 11.

Sisteme de acoperis – Linia Clasica – Liberty

Cu Tegola Liberty, Tegola Canadese garanteaza noi solutii estetice cu aceleasi caracteristici tehnice ale gamei ceramizate.

Caracteristici tehnice:

Tegole per mp (buc) – 6.9 – Suprafata utila per palet (mp) – 158.6 – Pachete per palet (buc) – 52
Culoare ambalaj – Violet – Greutate kg/mp – 10.7.

Sisteme de acoperis – Linia Clasica – Gothik

Tegola Gothik este noua propunere Tegola Canadese pentru acoperis. Gothik raspunde eficient exigentelor realizarii unui acoperis original si de mare valoare estetica. Tonalitatea cromatica a invelitorii si gama de culori garanteaza un suport generos creativitatii.

Caracteristici tehnice:

Tegole per mp (buc) – 7 – Suprafata utila per palet (mp) – 179.4 – Pachete per palet (buc) – 52
Culoare ambalaj – Negru – Greutate kg/mp – 9

Sisteme de acoperis – Linia Clasica – Mosaik

Tegola Mosaik, cu forma sa hexagonala si tonalitate cromatica particulara, permite obtinerea unui remarcabil efect de mozaic pe acoperis. Montajul este deosebit de usor; tegolele Mosaik sunt autoadezive, ceea ce creste impermeabilitatea invelitorii. Autoaderenta totala a placilor accentueaza garantia de rezistenta in zonele cu vanturi puternice si zapada abundenta.

Caracteristici tehnice:

Tegole per mp (buc.) – 7 – Suprafata utila per palet (mp) – 128 – Pachete per palet (buc.) – 52 – Culoare ambalaj – Albastru – Greutate kg/mp – 9

Sisteme de acoperis – Linia Clasica – Standard

Tegola Standard ofera avantaje neegalate de rezistenta, flexibilitate la montaj, dar mai ales o gama de 13 culori diverse. Cu gama de culori propusa, Tegola Standard garanteaza perfecta incadrare cromatica a a acoperisului in orice context ambiental.

Caracteristici tehnice:

Tegole per mp (buc) – 6.9 – Suprafata utila per palet (mp) – 158.6 – Pachete per palet (buc) – 52
Culoare ambalaj – Albastru – Greutate (kg/mp) – 11.

Top Shingle – Tigle bituminoase

Top Shingle – Standard

Acestea ofera un elevat rezultat estetic si un excelent raport calitate – pret. Flexibilitatea lor in utilizare le fac ideale atat pentru constructii rezidentiale cat si pentru constructii publice.

Top Shingle – Traditional

Usor si rapid de montat, tiglele bituminoase Top Shingle, pe langa rezistenta mare la orice conditii atmosferice ofera si o protectie de durata. Sunt perfect pedonabile, stratul de protectie este ceramic, sunt rezistente la razele solare si au o mare stabilitate a culorii in timp.

Pentru gama  completa de dimensiuni si preturi va rugam contactati-ne la office@vibor.ro.

Vibor - Materiale de constructii - Ferestre Velux

Contact

Parteneri