Piatră naturală

Într-un timp dominat de ritmul agitat și de înalta tehnologie, valorile și tradițiile au o semnificație specială.

Ardezia ca material de construcție, de o calitate și o frumusețe excepțională este un material ce conectează tradiția cu viitorul, estetica cu funcționalitatea.

RATHSCHECK SCHIEFER GERMANIA se bazeaza pe o experienta de mai mult de 200 de ani, in care au fost acumulate cunostinte si experienta despre ardezie ca material natural, ardezie ce provine din cele mai bune depozite si mine de ardezie din Europa, sub marca inregistrata, astfel RATHSCHECK SCHIEFER, devenind in ani un partener de incredere pentru constructori, arhitecti, investitori, montatori de acoperisuri si dealeri de materiale de constructii.

ARDEZIA este un material natural, sanatos si prelucrat fara aditivi.

Un material ROBUST,cu o durabilitate greu de atins de alte material,astfel constructii cu o vechime de peste 100 de ani nu sunt deloc o raritate.

MULTILATERAL,ce armonizeaza perfect cu toate stilurile arhitecturale,de la cladiri clasice pana la cele cu o arhitectura moderna.Ardezia e o solutie perfecta la ridicatele standard estetice pentru orice forma de acoperisuri si fatade.

PRET AVANTAJOS,in raportul pret achizitie,durabilitate,un acoperis sau o fatada acoperite cu ardezie crescand constant ca valoare in timp.

Ardezia,un material MODERN,atemporal nu numai la moda si modern tot timpul.

ESTETIC,un material pur natural de o calitate pretioasa montat pe acoperisuri clasice sau moderne,ce completeaza orice tip de cladire cu o fatada unic arhitecturala.

ARDEZIA – ATEMPORALA – PUTERNICA – PLINA DE VIATA

Sistemul de calitate RATHSCHECK SCHIEFER,depaseste testele si cerintele de calitate nationale si europene si se bazeaza pe zeci de ani de experienta in productia de ardezie pentru acoperisuri si fatade.

  • cea mai buna ardezie numai din depozite testate
  • continuu control al calitatii rocilor
  • supraveghere permanenta a proceselor de productie
  • asistenta tehnica in executie
Vibor - Materiale de constructii - Ferestre Velux

Contact

Parteneri