Pardoseli

Sapa autonivelanta – CN 69

Sapa autonivelanta pentru trafic casnic utilizabila la interior pentru grosimi intre 2 si 8 mm

Sapa autonivelanta Ceresit CN 69 este destinata nivelarii suprafetelor pe baza de ciment. Sapa autonivelanta Ceresit CN 69 se aplica in straturi de pana la 10 mm in vederea obtinerii unei suprafete perfect plane anterior acoperirii cu mocheta, parchet laminat, PVC, linoleum sau placi ceramice.

Liant pentru sape – CN 85 TURBO

Liant hidraulic, pentru producerea sapelor pe baza de ciment cu intarire rapida cu grosimi de pana la 80 mm.

Amorsa speciala – CN 94

Amorsa speciala Ceresit CN 94 asigura o puternica punte de aderenta intre materialele de nivelare a pardoselilor, placarile ceramice si piatra naturala, pe suprafetele critice

Amorsa speciala Ceresit CN 94 este ideala pentru suprafete critice, absorbante si neabsorbante. Amorsa speciala Ceresit CN 94 confera o aderenta foarte mare si poate fi folosita pentru obtinerea unui efect de rezistenta si hidroizolare.

Aditiv pentru sapa – CN 96

Ceresit CN 96 este un aditiv special pentru accelerarea prizei sapelor pe baza de ciment

Aditivul Ceresit CN 96 este ideal pentru obtinerea de sape pe baza de ciment rezistente si cu priza rapida. De asemenea, Aditivul pentru sapa Ceresit CN 96 este foarte potrivit pentru pardoseli incalzite. Aditivul pentru sapa Ceresit CN 96 poate fi utilizat pentru reducerea cantitatii de apa si pentru cresterea valorii de retentie a apei. Aditivul pentru sapa Ceresit CN 96 poate fi utilizat cu succes in interior, exterior si in zone permanent umede.

 

Pentru gama  completa de dimensiuni si preturi va rugam contactati-ne la office@vibor.ro.

Vibor - Materiale de constructii - Ferestre Velux

Contact

Parteneri