Membrane, Placari, Adezivi

 

Membranele bituminoase aditivate ARCO sunt membrane de tip multi-strat şi se compun din:

  • material de impermeabilizare, format din bitum distilat, aditivat cu plastomeri APP (polipropilenã atacticã) sau elastomeri pe bazã de cauciuc sintetic SBS (stiren-butadien- stiren). Functie de reteta amestecului bituminos si a armaturii utilizate, se pot obtine proprietati diferite de rezistenta mecanica, elasticitate, flexibilitate la rece si durabilitate.
  • armatura, înglobatã în zona medianã a masei de impermeabilizare, este constituitã din: ţesãturã neţesutã stabilizatã termic, din fire de poliester, sau împâsliturã din fibrã de sticlã.
  • membranele armate cu poliester au rezistenta excelenta la punct static si dinamic, o foarte buna rezistenta la rupere longitudinala si transversala si o alungire mare la rupere.
  •  folie micronicã din polietilenã termofuzibilã, pentru protecţia feţei inferioare a membranelor. Se topeste în timpul termosudarii cu flacara.Temperatura corespunzatoare aplicarii poate fi controlata, urmarind disparitia marcajului stantat în relief (gofratura) de pe suprafata de asezare a membranei. Încalzirea membranei peste temperatura de topire optima poate provoca modificari în structura materialului .
  • granule de ardezie, pentru protejarea feţei superioare împotriva razelor solare şi a ultravioletelor, la membranele folosite ca strat final.

Placari si Adezivi

Sisteme de placari – formate din adezivi si chituri de rosturi, ofera solutii pentru placari standard, placari flexibile, placari antiacide si placari pentru marmura. Adezivii garanteaza fixarea durabila a placilor, iar chiturile de rosturi disponibile intr-o gama foarte variata de culori, vin sa fortifice rezistenta placarilor la intemperii, fisurari sau abraziuni mentinandu-si culoarea in timp.

Adeziv flexibil cu consistenta plastic fluida, pentru placi ceramice – CM – Adeziv flexibil pentru placari ceramice la interior si exterior

Adezivul flexibil cu consistenta plastic fluida, pentru placi ceramice, pentru placari ceramice la interior si exterior Ceresit CM 12 prezinta o aderenta foarte buna pentru suprafetele etansate sau portelanate la interior, dar este potrivit si pentru balcoane si terase. De asemenea, acest adeziv flexibil pentru placari ceramice la interior si exterior se poate folosi pentru placarea pardoselilor incalzite sau pentru montarea placilor ceramice absorbante sau mozaicurilor. Adezivul flexibil cu consistenta plastic fluida, pentru placi ceramice se gaseste ambalat in recipienti de 25 kg.

Adeziv flexibil pentru placaje ceramice pe suprafete critice – CM 18 Easyflex

Adeziv aplicabil in pat subtire, flexibil, pentru placaje ceramice pe suprafete critice. Adezivul flexibil pentru placaje ceramice pe suprafete critice Ceresit CM 18 Easyflex se poate folosi pentru fixarea placarilor ceramice, placilor de piatra fina si a placilor de izolatie.

Chit de rosturi si caramizi de sticla – CE 35 – Chit de rosturi (alb, negru, gri)

Ceresit CE 35 este un chit de rosturi pentru grosimi ale rosturilor intre 4 si 15 mm si pentru caramizile din sticla. Usor aplicabil si usor de curatat, produsul se intareste usor si este foarte potrivit pentru chituirea placilor ceramice, a clincherului si caramizilor de sticla, la interior si exterior. Produsul se gaseste in comert ambalat in saci de 5 kg.
Solutie de curatat si aditiv dispersant Ceresit CE 51 Epoclean – Solutie de curatat si aditiv dispersant – indeparteaza resturile de rasini epoxidice, peliculele si graffitii.

Solutie de curatat si aditiv dispersant pentru indepartarea resturilor de rasini epoxidice si peliculelor. Solutia de curatat si aditivul dispersant Ceresit CE 51 Epoclean indeparteaza graffiti de pe beton, placi ceramice, pietre naturale, metal, lemn, pietre de pavaj etc. precum si urmele de abraziune si uzura de pe pardoseli industriale.

Hidroizolatie – CL 50

Hidroizolatie bicomponenta sub placari ceramic. Hidroizolatie bicomponenta flexibila sub placi de gresie sau faianta

Tencuiala decorativa pe baza de latex pentru exterior si interior – CT 59.

Tencuiala decorativa pe baza de latex pentru interior si exterior, cu granulatie de 1,5 mm (aspect “praf de piatra”) si 2 mm (aspect “scoarta de copac”). Tencuiala decorativa CT 59 este destinata folosirii in straturi subtiri pentru fatade.

Ceresit CT 59

Este o tencuiala decorativa pe baza de latex, gata preparata, elastica, rezistenta la conditiile atmosferice. Latexul este o suspensie coloidala cu proprietati similare cu ale cauciucului, material ce confera tencuielii rezistenta la soc, elasticitate si flexibilitate. Tencuiala CT 59 este destinata utilizarii la exterior si interior pe suprafeţe de beton, tencuieli tradiţionale, ipsos şi plăci aglomerate, plăci din ipsos armat cu fibre, etc. Tencuiala este disponibila in 211 culori si se comercializeaza in galeti de 25 kg.

Tencuiala decorativa siliconica cu aspect de „praf de piatra” – CT 74

 Tencuiala decorativa siliconica aplicata in strat subtire, granulatie de 1,5 mm si 2 mm, pentru interior si exterior. Formula Bio Protect din tencuiala decorativa siliconica Ceresit CT 74 ofera protectie eficienta impotriva contaminarii biologice.

Ceresit CT 74 este o tencuiala decorativa siliconica permeabila la vapori, rezistenta la conditii atmosferice agresive si murdarie. Astfel, tencuiala decorativa siliconica Ceresit CT 74 este cea mai buna solutie pentru aplicarea pe suporturi de beton, tencuieli traditionale, suprafete pe baza de gips, placi aglomerate. Formula Bio Protect din tencuiala decorativa siliconica Ceresit CT 74 ofera protectie eficienta impotriva contaminarii biologice (mucegai, ciuperci, alge). Tencuiala decorativa siliconica Ceresit CT 74 este gata preparata, se comercializeaza in galeti de 20 kg si este disponibial in toata gama de culori Colours of Nature (211 culori).

Mortar adeziv – CT 82

Mortar adeziv pentru lipirea si spacluirea placilor termoizolante de polistiren în cadrul lucrarilor de reabilitare termica

Adeziv pentru polistiren – CT 85 Winter

Adeziv pentru polistiren – varianta de iarna. Pentru fixarea placilor de polistiren si producerea stratului de masa de spaclu cu plasa de armare

Mortar adeziv si masa de spaclu pentru placile de vata minerala – CT 190.

Adeziv pentru lipirea si spacluirea placilor din vata mineral . Adezivul si masa de spaclu pentru placile de vata minerala Ceresit CT 190 este un adeziv flexibil, armat cu fibre, ce prezinta o aderenta puternica la stratul suport mineral si vata minerala. Prezinta o permeabilitate ridicata la vapori. Este destinat izolarii peretilor exteriori ai cladirilor si face parte din sistemul de termoizolatie a fatadelor Ceresit Ceretherm Mineral. Ceresit CT 190 se utilizeaza la fixarea placilor de vata minerala in cadrul acestui sistem, la termoizolarea cladirilor nou construite, precum si a cladirilor ce urmeaza a fi renovate termic. Produsul se comercializeaza in saci de 25 kg.

Pentru gama  completa de dimensiuni si preturi va rugam contactati-ne la office@vibor.ro.

Vibor - Materiale de constructii - Ferestre Velux

Contact

Parteneri