Ferestre pentru evacuarea fumului

VELUX_fereastra evacuare fumSistemul VELUX pentru ventilarea fumului a fost dezvoltat și îmbunătățit permanent de-a lungul timpului pentru a asigura maximul de confort și siguranță în exploatare. Noul sistem, lansat în anul 2015, este mult mai flexibil decât precedentul, deoarece oferă clienților posibilitatea operării mai multor ferestre folosind aceeași unitate de comandă, minimizând astfel costurile investiței. Un sistem complet este alcătuit din urmatoarele componente:

  • fereastra pentru desfumare model GGL
  • rama de etanșare model EDW/EDS
  • kitul de accesorii KFX 210. Acesta include: unitate centrală de comandă, un senzor de fum și un buton de panica

Fereastra pentru evacuarea fumului GGL

Fereastra GGL pentru evacuarea fumului este un produs absolut necesar, in special in mansardele cladirilor publice.

Se actioneaza doar cu ajutorul sistemului de control model KFX 210.

Motorul electric deschide fereastra 90 de grade in momentul in care este actionat de senzorul de fum.

Functia de ventilare a sistemului KFX permite deschiderea ferestrei 20 cm, iar cand bara de operare se afla in pozitia de ventilare poti aerisi incaperea fara ca frunzele, praful si insectele sa patrunda in interior.

Sistemul VELUX functioneaza chiar si in conditii de iarna grea, cu incarcari de zapada de pana la 1 m, astfel fiind un produs de calitate foarte bună și pe care te poți baza în orice anotimp.

Fereastra se deschide pana la 90 grade in 60 secunde dupa momentul in care senzorul detecteaza fumVELUX_Evacuare fum_exterior

  • aspectul exterior este identic cu cel al unei ferestre de mansarda VELUX
  • fereastra este disponibila cu geam dublu 73 sau triplu 66
  • articulare mediana cu deschidere la max 20 cm pentru o buna vantilare
  • separat se poate achizitiona senzor de ploaie
  • operare electrica impreuna cu sistemul de control model KFX 210 ce include-unitate centrala de comanda,un senzor de fum si un buton de panica

Avantajul ferestrelor VELUX de desfumare este ca au același aspect în exterior ca și celelalte ferestre de mansardă VELUX, dar oferă și posibilitatea ventilării zilnice prin deschiderea mediană de până la 20 cm. În momentul în care fereastra este acționată de către senzorul de fum, se deschide 90 de grade.

La unitatea centrală se pot conecta până la 4 ferestre, 10 senzori de fum și până la 10 butoane de panică auxiliare. Sistemul permite conectarea
cu sisteme de alarma externe ABA. Separat, se poate achiziționa și senzorul de ploaie special, care va închide fereastra la primii stropi de ploaie, dar o va lăsaVELUX_KFX 210deschisă dacă aceasta primește semnal de la senzorul de fum. Pentru această fereastră, sunt disponibile rulourile interioare din noua colecție de accesorii.

Pretul ferestrei  evacuarea fumului de la 2957 LEI
Pretul kitului de evacuare KFX 210 – 3908 LEI

* Preturile mentionate NU includ TVA. Pentru mai multe detalii si informatii despre trape de evacuare fum VELUX ne puteti contacta atat pe mail la office@vibor.ro sau telefonic la 0753.318.000.

Vibor - Materiale de constructii - Ferestre Velux

Contact

Parteneri