Caramida Wienerberger

 

POROTHERM 30 1/2 – este un bloc ceramic cu locas de mortar, ce se foloseste pentru teserea zidariei cu blocuri ceramice. Pret 4,94* lei/bucata.

POROTHERM 30pentru pereti structurali exteriori, in conformitate cu proiectul de executie al constructiei sau pentru pereti nestructurali. Pret 4,94* lei/bucata.

POROTHERM 30STh –  se foloseste pentru pereti structurali exteriori si interiori. Configuratia blocului ceramic imbunatateste mecanismul de cedare sub actiunea solicitarii de tip seismic. Rezistenta la forfecare in rostul vertical de mortar este sporita cu cca.30% fata de produsele tip locas de mortar. Pret 5.40* lei/bucata.

POROTHERM 38 –  este un bloc ceramic cu locas de mortar ce se foloseste pentru pereti structurali exteriori, in conformitate cu proiectul de executie sau pentru pereti nestructurali la constructiile cu structura din beton armat in cadre. Produs disponibil si sub forma de jumatati. Pret 6,42* lei/bucata.

POROTHERM 38 1/2 – este un bloc ceramic cu locas de mortar, ce se foloseste pentru teserea zidariei cu blocuri ceramice. Pret 3,47* lei/bucata.

POROTHERM 25/30 – este un bloc ceramic ce se foloseste pentru zidarii in pereti de compartimentare si inchidere la structuri in cadre, avand 25cm sau 30cm grosime. Produs recomandat pentru cladiri multietajate. Pret 6,18* lei/bucata.

POROTHERM 25S – se foloseste pentru pereti structurali interiori sau exteriori. Configuratia blocului ceramic imbunatateste mecanismul de cedare sub actiunea solicitarilor de tip seismic. Rezistenta la forfecare in rostul vertical de mortar este sporita cu valori intre 18-20% fata de produsele tip locas de mortar. Pret 4,75* lei/bucata.

POROTHERM 11,5 N+F – este un bloc ceramic cu Nut si Feder care se foloseste pentru ziduri interioare de compartimentare, indiferent de tipul structurii de rezistenta sau de regimul de inaltime al cladirii. Pret 4,93* lei/bucata.

 

Buiandrug POROTHERM

Buiandrugii din beton armat precomprimat POROTHERM* pot fi folositi atat la pereti exteriori cat si la pereti interiori, pentru deschideri cuprinse intre 0,25- 2,50m, la cladiri noi sau la lucrari de renovare, recompartimentare sau mansardare.

Pentru gama  completa de dimensiuni si preturi va rugam contactati-ne la office@vibor.ro. *Preturile nu contin TVA!

Vibor - Materiale de constructii - Ferestre Velux

Contact

Parteneri