Baumit

Baumit Tencuieli Decorative

Baumit NanoporTop – Tencuială decorativă pentru interior şi exterior.

Baumit NanoporFine – Tencuială decorativă, în strat subţire pentru elemente decorative, la interior şi exterior. Tencuială minerală, cu o bună difuzie la vapori şi cu proprietăţi speciale împotriva murdăririi în timp.

Baumit open Top – Tencuială decorativă minerală în strat subţire, foarte permeabilă la vapori, ca finisaj în cadrul sistemului termoizolant Baumit open şi Baumit open S.

Baumit openFine – Tencuială decorativă foarte permeabilă la vapori, pentru elemente decorative în cadrul sistemelor termoizolante Baumit open şi Baumit open S. Se livrează numai culoare albă.

Granopor  Baumit –  Tencuiala pe baza de rasini siliconice,pentru interior si exterior,permeabila la vapori, grad redus de murdarire in timp

Duo Top  Baumit – Tencuiala decorativa in strat subtire pe baza de rasini sintetice pentru interior si exterior.

Vopsele fatada Baumit

 

Baumit ArtlineColor – Vopsea pe bază de răşină organică cu o paletă coloristică intensă.

Baumit StyleColor – Vopsea pe bază de răşină organică cu o paletă coloristică intensă.

Baumit GranoporColor – Vopsea pe bază de răşini organice pentru interior şi exterior.

Baumit SilikatColor – Vopsea pe bază de silicat de potasiu pentru interior şi exterior. Foarte permeabilă la vapori şi cu absorbţie redusă de apă. Recomandată pentru renovarea monumentelor şi clădirilor vechi.

Baumit SilikonColor – Vopsea gata preparată pe bază de răşini siliconice pentru interior şi exterior.

Baumit NanoporColor – Vopsea pentru exterior si interior. Foarte permeabilă la vapori şi cu proprietăţi speciale împotriva murdăririi în timp.

Vopsea de interior DIVINA

 

Baumit Divina Classic – Vopsea superlavabila pentru interior, cu putere mare de acoperire, aderenta perfecta si aplicare usoara.

Baumit Divina Professionel – Vopsea superioara pentru interior cu clasa de lavabilitate ridicata, grad inalt de alb, aderenta foarte buna la suport, putere superioara de acoperire, rezistenta la mucegai si fara solventi.

Baumit Divina Eco – Vopsea lavabilă pentru pereţi cu putere mare de acoperire destinata suporturilor minerale: var-ciment, ipsos, gips carton si beton. Se aplica manual si mecanizat.

Baumit KlimaFarbe – Vopsea minerală pe bază de silikat de potasiu pentru interior. Permeabilitate ridicată la vapori, ceea ce permite reglarea umidităţii interioare prin asigurarea schimbului de umiditate între perete şi mediul interior.

Adezivi & Mortare

Baumit Mauermörtel 100 – Mortar uscat, predozat de clasa M10, pentru zidarii.

Baumit ThermoMörtel 50 – Mortar de zidărie cu efect cu efect puternic izolant, clasă M5.

Baumit PorenbetonKleber – Mortar uscat, predozat pentru lipirea în strat subţire a blocurilor din BCA.

Baumit KlinkerMörtel – Mortar special pentru realizarea zidăriilor aparente. Culoare gri deschis.

Pentru gama  completa de dimensiuni si preturi va rugam contactati-ne la office@vibor.ro.

Vibor - Materiale de constructii - Ferestre Velux

Contact

Parteneri